Current updates:
"So, which of Allah's favours will you deny?" |Ar-Rahman 55: 13|

Salam AidilAdha peeps :)

Salam Aidil Adha awak awak. Semoga segalaaa urusan kita dipermudahkan untuk harini dan hari hari seterusnyaa, inshaaAllah, dengan izin Dia. Macam biasa tadi pukul 730 sesiap nak g solat raya ye kekawan. Abang saya ni pula lambat bangun ye. Boleh pulak sambung tidur balik. Tulah malam tak reti nak tidur, pepagi buta tidur. Kami kat sana (Johor) 830 baru start solat raya. Tapi kat sini awal sangat ni 810 dah habis. Sedih sebenarnya. Yang paling sedih mak aku. "Sedihnya. First time tak dapat nak solat raya. Mak ingat nak rasa lah solat raya kat Terengganu ni. Haih." Aku pun bagi ayat nak sedapkan hati mak aku ni, "Alaa mak. Chill mak. Takpe. Ada hikmah ni." Ayat penyedap hati itu macam ayat nak mintak terajang je. 

Entah dah okay ke belum mak aku ni. Tapi tadi macam ceria kemain je bila dapat daging korban -_-'' 

Semoga mak sentiasa di bawah jagaanNya, amin ;)


Sobs. Tak sempat. Bukan rezeki untuk solat sunat aidiladha tahun ni. 
Tahun depan inshaaAllah ada. *sedapkan hati*
Keadaan kat masjid unisza sangat sangat ramai. 
Semoga keadaan begini berterusan dan akan jadi lebih baik lagi, inshaaAllah :')


Salam Aidil Adha peeps :) Semoga apabila melakukan sesuatu ibadah, kita lakukan dengan ikhlas, khusyu' dan tawaddu'. InshaaAllah, amin :)

4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Kak Ain~!! :)

    ReplyDelete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete